میوه ی خشک یک نقش مهم و در مصرف یک رژیم سالم ایفا میکنه. میوه خشک حاوی خیلی از ویتامینها, مواد معدنی, الکترولیتها و مواد مغذی گیاهی دیگر هستند.به دلیل اینکه میوه در دمای پایین خشک میشه و آب ان از بین میره مواد مغذی میوه به پکیجهای کوچک مقوی تبدیل میشن.

مواد مغذی محلول در آب مانند ویتامین سی در فرایند خشک شدن کمی تخریب میشود اما بیشتر مواد مغذی دیگر به سادگی در میوه انباشته میشوند. در نتیجه میوه ی خشک, انس به انس آن سطح بالاتری از مواد مغذی را نسبت به میوه ی تازه اش دارد. همچنین میوه های خشک منبع خوبی از فیبر رژیمی محلول و غیره محلول هستند که دارای خواص درمانی بیشماری است.

همانطور که از نامش پیداست فیبر رژیمی محلول در دستگاه جی ال در بافتی ژله مانند حل میشود که به کاهش سرعت جذب مواد قندی و مغذی در بدن کمک میکند در نتیجه باعث میشود که شما مدت بیشتری احساس سیری کنید. فیبر محلول همچنین با برطرف کردن کلسترول اضافی و پایین آوردن سطح ال دی ال بد, به خوبی از سلامتی پشتیبانی میکند. فیبر رژیمی نامحلول با عبور ازدستگاه جی ال باعث تحریک رادیکال های ازاد و کمک به حفظ نظم بدن میشود. در حقیقت میوه خشک به عنوان عامل رفع یبوست شناخته شده است, پتاسیم معدنی و الکترولیت به تنظیم تعادل مایعات مناسب در بدن کمک میکند و در نتیجه باعت سلامت فشار خون و عملکرد خوب عضلات بدن از جمله ضربان قلب میشود.

با این حال فرایند خشک کردن باعث انباشته شدن قند میوه میشود که البته این کار باعث ایجاد طعمی بسیار دوست داستنی و شیرین میشود و درضمن میوه ی خشک شده را غنی از کالری بسیار و منبع انرژی متراکم از کربوهیدرات میکند. و چسبندگی و محتویات قندی انها میتونه بطور بالقوه باعث پوسیدگی دندانها بشه.بنابراین بهتر است که میوه خشک به طور متعادل در هفته یکی دو بار مصرف شود.

برچسب‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.