خواص زردآلو خشک
زرد آلو متعلق به خانواده ی میوه های هسته دار است و همچنین مربوط به بادامها,الوها, چری ها هلو و شلیلها هستند. تصور میشود که زردالو ها در چین یا ارمنستان سرچشمه گرفته باشند پیش از انکه در زمانهای قدیم به امپراطوری پارس و منطقه مدیترانه راه پیدا کند. امروزه زردالوها به خوبی در ترکیه پرورش داده میشوند که بزرگترین پرورش دهنده و صادر کننده ی زردالو در جهان است. زردالوهای شرکت ما با نهایت دقت رشد, برداشت و فراوری میشوند. فرایند خشک کردن با برداشت میوه ی تازه ی رسیده از درختان و خشک کردن جزیی انها در زیر افتاب اغاز میشود, میوه ها نیمه خشک شده سپس دست چین شده,به صورتی مکانیکی شستشو و در فر خشک میشوند تا رطوبت بهینه حفظ شود. از دی اکسید گوگرد یا سولفات در خشک کردن این میوه استفاده نمیشود.
زردآلو از طریق کاوشگرهای اسپانیایی به امریکا معرفی شدند. در ایالات متحده امروزه بیشتر زردآلو ها در کالیفرنیای آفتابی پرورش می یابند. فصل زردآلو بسیار کوتاه است از نزدیکای اردیبهشت تا وسطای تیر, پس اگر میخواهید ازین میوه ی کوچک فوق العاده در تمام طول سال لذت ببرید حفظ و ذخیره محصول ضروری است.
زردآلو خشک شده یه طعم ترشی و شیرینی شگفت انگیز دارد. آنها واقعا خوشمزه هستن وقتی که بصورت خرد شده به مخلوطهای تنوع,گرانولها,میان وعده ها و موارد دیگر اضافه میشوند. زردآلوها اغلب به عنوان منبع اهن به منظور کمک به مبارزه با کم خونی و فقر آهن و افزایش سطح هموگلوبین در بدن توصیه میشوند.
خواص موز خشک
چیپس موز نوعی میان وعده ی شیرین و ترد است که بسیاری از خواص مشابه موزهای تازه را دارد. موز از جنوب شرق اسیا و هند نشات گرفته و ۲۰۰۰ سال پیش توسط فاتحان عرب به غرب برده شد و بعد توسط کاوشگران به کاراِییب و آمریکا مرکزی برده شد. موز به دلیل داشتن طعم خوشمزه و مزه ای که کلی فواید سالم به همراه دارد بسیار پر طرفدار و دوست داشتنی است. یکی از مزایای عمده ی مصرف موز محتوای فیبری انها است که یک وعده ی ۴ انسی از ان حاوی ۸.۷ گرم فیبر رژیمی است که مطابق انستیتیوی پالینگ لینوس حدود یک سوم از مصرف روزانه فیبر توصیه شده برای خانمها یا ۲۳ درصد از مصرف روزانه فیبر برای مردان توصیه میشود. همچنین منبع خیلی خوبی از اهن و پتاسیم هستند.
چیپس های موز عالی جناب از موزهای ارگانیک فیلیپین خوشمزه تهیه شده و در مرحله ای که موزها به صورت سبز رسیده هستند پوستشان کنده,شسته شده ,برش خورده و خشک میشوند. موزهای سبز حاوی نوعی فیبر به نام نشاسته مقاوم هستند که تصور میشود کنترل وزن و حساسیت به انسولین را بهبود میبخشد.
- عالی جناب
- ۲۴ آبان ۱۳۹۹
- 51 بازدید